Energieleveranciers Oploo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oploo vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere Huismerk Energie en Powerpeers ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en snel. Hier vind jij praktische toelichtingen en tips bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oploo

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oploo? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €180 tot €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Amstenrade.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oploo juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Dan vind je een tabel met relevante energie aanbieders. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van Clean Energy tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oploo

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. energieleverancieractie.nl kan jij probleemloos energieprijzen Oploo vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en kies meteen de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk binnen no-time de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Holwierde afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oploo?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Oploo juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oploo? Hieronder bekijk je een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 3800 kWh stroom en 950 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer uiteraard de voorwaarden van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oploo. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief lees je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (onder andere netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiepakket zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige maatschappij. Normaliter doe je dit iets voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oploo. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens krijg jij de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “abonnement bij NLE“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Sint Anthonis.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Nefit, AWB of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag weet te beperken kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oploo

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Oploo en betaal minder voor gas en licht!