Energieleveranciers Amstenrade Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Amstenrade vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Essent en Qwint kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl vergaar je handige toelichtingen en adviezen ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Amstenrade

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Amstenrade? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €80 t/m €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Kessel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Amstenrade mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Dan volgt een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze website vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.200 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Oxxio.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Amstenrade

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze tool kunnen jullie snel energieprijzen Amstenrade vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en kies direct de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal snel de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Sint-Oedenrode afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Amstenrade?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Amstenrade mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Amstenrade? Hieronder lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent maar ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2250 kWh – 3450 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk wel de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Amstenrade. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieaanbieder. Daarin lees jij alle tarieven en condities (denk aan vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Dat actuele pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Amstenrade. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Ook krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “MAIN Energie contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Schinnen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik reduceert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Amstenrade

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Amstenrade en betaal minder voor gas en licht!