Energieleveranciers Kessel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kessel vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en rap. Op deze website lees je bruikbare gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kessel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Kessel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Verder moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Bovendien geven flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €130 – €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Ter Apelkanaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kessel juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan volgt een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hier tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.225 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot en met Vattenfall.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kessel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze speciale vergelijker kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Kessel vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en ontdek onmiddellijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in De Lier afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Kessel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Kessel juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Kessel? Op deze pagina lees je een lijstje met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie en ook Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1850 kWh t/m 2600 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: achterhaal wel de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Kessel. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven tref je de overeengekomen kosten en regelgeving (onder andere verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Je lopende contract wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. Normaliter moet dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Kessel. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Voorts incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “prijzen vergelijken van Greenchoice“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Peel en Maas.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, Remeha, Nefit, AWB of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Kessel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Kessel en betaal minder voor gas en licht!