Energieleveranciers Leende Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leende vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van o.a. Budget Energie en Powerpeers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en rap. Hieronder vind jij handige informatie en adviezen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Leende

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Leende? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren enkele aanbieders een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €170 tot €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Varsseveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leende februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna tref jij een overzicht met relevante energie aanbieders. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 725 m³
2 personen 2.375 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €405 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Leende

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Leende vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en selecteer moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en check direct de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Driewegen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Leende?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Leende februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Leende? Hier vind je een aantal van standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio gerekend met een verbruik van 2150 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Leende. Zodra je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen organisatie. Daarin zie je de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie oude gas en stroom pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Doorgaans gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Leende. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Ook krijgen jullie de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “energie via Liander“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Heeze-Leende.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je het verbruik van energie weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Leende

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Leende en bezuinig op gas en licht!