Energieleveranciers Poortugaal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Poortugaal vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij bijv. Budget Energie en Oxxio kunt vinden. Overstappen gaat eenvoudig en snel. Op deze website vergaar je handige informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Poortugaal

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Poortugaal? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Controleer maar de energie jaarrekening: vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder schenken enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €110 tot €260. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Beilen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Poortugaal juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op de site check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.375 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van E.ON tot Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Poortugaal

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Poortugaal vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en bekijk moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Kampen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Poortugaal?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Poortugaal juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Poortugaal? Hieronder vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, NLE + ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1550 kWh t/m 3500 kWh stroom en 700 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Poortugaal. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. Daarin zie jij de prijzen en regelgeving (denk aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Dat oude energiecontract wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energiemaatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Poortugaal. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarbij krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “vergelijk direct RENDO Netwerken“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Albrandswaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Atag, Vaillant, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Poortugaal

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Poortugaal en bespaar op gas en licht!