Energieleveranciers Wildervank Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wildervank vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Fenor en Powerpeers kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele feiten en adviezen ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wildervank

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Wildervank? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast gunnen flink wat bedrijven een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 tot €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Heerlen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wildervank mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna volgt een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op de site check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Oxxio.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wildervank

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Wildervank vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en vind rap het goedkoopste contract. Meer info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en check snel de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Pingjum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wildervank?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Wildervank mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wildervank? Hier bekijk je een tabel met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco + Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 1800 kWh tot 3350 kWh stroom plus 950 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: controleer altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wildervank. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. Hierin tref je de prijzen en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je huidige energiepakket wordt stopgezet. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige aanbieder. Meestal moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wildervank. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “abonnementen van Cogas“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Onder andere een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Veendam.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, Nefit, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wildervank

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Wildervank en bezuinig op gas en licht!