Energieleveranciers Wijckel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wijckel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij onder andere Greenchoice of NLE kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele gegevens en hulp bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wijckel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Wijckel? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder geven enkele bedrijven een gulle welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €180 – €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hee.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wijckel februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op de site vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.425 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Allure Energie tot Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €505 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wijckel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan men vlug energieprijzen Wijckel vergelijken. Vul jouw locatie plusgas/licht inschatting in en kies snel het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en signaleer rap de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Peest afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wijckel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Wijckel februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wijckel? Op energieleverancieractie.nl lees je een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie maar ook Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio gerekend met een verbruik van 1600 kWh tot 4150 kWh stroom en 1200 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer wel de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wijckel. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieleverancier. Hierin tref je de kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Het oude gas & licht pakket zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans gebeurt dit iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Wijckel. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Voorts krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “abonnementen van Oxxio“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente De Friese Meren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Vaillant, Remeha, Nefit of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wijckel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Wijckel en betaal minder voor gas en licht!