Energieleveranciers Hee Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hee vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke welkomstacties die men standaard niet bij onder andere De Vastelastenbond en MAIN Energie kan scoren. Het oversluiten gaat gemakkelijk en snel. Op de site vind je functionele details en hulp t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hee

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hee? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieconsumptie en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren flink wat leveranciers een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ruinerwold.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hee april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Advies nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Hier check je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle bekende organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hee

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Middels energieleverancieractie.nl kunnen jullie probleemloos energieprijzen Hee vergelijken. Vul jouw locatie en gas/licht inschatting in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Barsingerhorn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hee?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Hee april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Hee? Hier vind je een lijstje met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 3600 kWh stroom en 950 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: controleer zeker even de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Hee. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en condities (denk aan energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande aanbieder. Dikwijls doe je dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige leverancier geeft dit door aan jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Hee. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Voorts ontvangen jullie een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Vattenfall oversluiten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Terschelling.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, AWB, Nefit of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hee

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Hee en bezuinig op gas en licht!