Energieleveranciers Wieringerwaard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wieringerwaard vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en vlug. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij praktische details en support dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wieringerwaard

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wieringerwaard? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren de meeste bedrijven een flinke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €165 – €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Havelte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wieringerwaard mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Dan doorzoek je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gedaan. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 700 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle erkende partijen vergelijken. Van Eneco tot aan Pure Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Wieringerwaard

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij de vergelijker kan men rap energieprijzen Wieringerwaard vergelijken. Geef je woongegevens plusstoom/gas verbruik in en zoek snel de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Papenhoven afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wieringerwaard?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Wieringerwaard mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wieringerwaard? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2050 kWh tot 4100 kWh stroom plus 900 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk ten alle tijde de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wieringerwaard. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. Daarin bekijk jij de prijzen en condities (zoals energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw lopende contract wordt opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Wieringerwaard. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “abonnementen van MAIN Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Hollands Kroon.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Atag, AWB, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wieringerwaard

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Wieringerwaard en betaal minder voor gas en licht!