Energieleveranciers Papenhoven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Papenhoven vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die je niet via de website van o.a. Clean Energy en Qurrent kan scoren. Overstappen van energie gaat simpel en is zo gepiept. Op deze website vergaar je functionele toelichtingen en handreikingen ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Papenhoven

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Papenhoven? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast gunnen sommige aanbieders een hoge welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot +/- €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Barchem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is best een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Papenhoven mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Hierna tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle grote organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Papenhoven

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze zoekmachine kan jij vlug energieprijzen Papenhoven vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en zoek moeiteloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en vind ogenblikkelijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Jabeek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Papenhoven?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Papenhoven mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Papenhoven? Op de site vind je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 2150 kWh t/m 3050 kWh stroom en 950 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Papenhoven. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieaanbieder. Normaliter moet dit zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Papenhoven. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Bovendien krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “vergelijk direct Fenor“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Sittard-Geleen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Papenhoven

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Papenhoven en betaal minder voor gas en licht!