Energieleveranciers Jabeek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jabeek vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Engie of Innova Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina doorzoek jij praktische informatie en tips ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Jabeek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Jabeek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Ook moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren enkele maatschappijen een royale welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 t/m €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Stein.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jabeek juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Aansluitend vind je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.125 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Essent tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €455 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Jabeek

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Jabeek vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en zoek à la minute de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk binnen no-time de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Capelle aan den IJssel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Jabeek?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Jabeek juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Jabeek? Hieronder lees je een aantal van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2500 kWh t/m 3550 kWh stroom plus 750 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: controleer uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Jabeek. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij de prijzen en extra regels (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele contract zal worden beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Jabeek. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien krijg je te maken met de eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “energie vergelijken bij E.ON“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Onderbanken.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Remeha, AWB, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Jabeek

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Jabeek en bespaar op gas en licht!