Energieleveranciers Wezup Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wezup vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Greenchoice of MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en snel. Op de site vind je toepasbare details en adviezen t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wezup

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Wezup? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en locatie. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren veel leveranciers een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €175 – €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Hattem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wezup april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op de site vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan NLE.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €305 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wezup

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Wezup vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en zoek rap de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check eenvoudig de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Paesens afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wezup?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Wezup april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wezup? Onder dit stukje lees je een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent + Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers berekend met een consumptie van 2000 kWh tot 4450 kWh stroom en 900 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: controleer altijd de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Wezup. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie je afgesproken prijzen en regelgeving (denk aan regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieaanbieder. Dikwijls moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Wezup. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarnaast krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “abonnementen van Greenchoice“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag kunt terugdringen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wezup

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Wezup en betaal minder voor gas en licht!