Energieleveranciers Paesens Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Paesens vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld DELTA of HVC kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en zonder problemen. Hier bekijk je handige informatie en adviezen ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Paesens

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Paesens? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en locatie. Uiteraard moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden sommige leveranciers een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €175 t/m €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ballum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Paesens juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan HVC.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Paesens

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze zoekmachine kan je direct energieprijzen Paesens vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere leverancier? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vind vlug de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Ingen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Paesens?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Paesens juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Paesens? Hier lees je een aantal van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE en ook Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 1950 kWh tot 4200 kWh stroom en 1400 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: check uiteraard de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Paesens. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan vind je afgesproken prijzen en voorwaarden (onder andere verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude energiepakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Normaal gesproken doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Paesens. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarnaast ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “vergelijk direct Eneco“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Dongeradeel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Remeha, Intergas, Atag, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Paesens

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Paesens en betaal minder voor gas en licht!