Energieleveranciers Ingen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ingen vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Allure Energie en MAIN Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en prettig. Hieronder vind je praktische aanwijzingen en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ingen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Ingen? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken flink wat bedrijven een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €105 tot €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Steensel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ingen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot aan MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €435 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ingen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan men meteen energieprijzen Ingen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & stoom/gas verbruik in en zoek probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en ontdek vlug de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Bussum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Ingen?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Ingen april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ingen? Hieronder vind je een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 2400 kWh tot 3200 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: bekijk uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ingen. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe organisatie. Daarin zie je afgesproken prijzen en extra regels (denk hierbij aan netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie oude energiepakket zal worden beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Ingen. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “energie vergelijken bij Anode Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Buren.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ingen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Ingen en betaal minder voor gas en licht!