Energieleveranciers Steensel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Steensel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij onder andere DELTA en Qurrent kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en probleemloos. Op de site vind jij nuttige toelichtingen en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Steensel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Steensel? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook verstrekken flink wat leveranciers een hoge welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €90 tot €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Dodewaard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Steensel februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende providers vergelijken. Van Anode Energie tot en met Oxxio.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €235 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Steensel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij snel energieprijzen Steensel vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en zoek meteen het goedkoopste contract. Meer details over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal rap de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Melissant afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Steensel?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Steensel februari 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Steensel? Op energieleverancieractie.nl vind jij een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE en ook Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 2000 kWh – 4050 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Steensel. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven vind je de kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je werkende energiecontract zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieleverancier. Normaliter moet dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Steensel. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarbij ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “overstapbonus Endinet Groep“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste leveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Eersel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, Atag, Intergas, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Steensel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Steensel en bespaar op gas en licht!