Energieleveranciers Melissant Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Melissant vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel exclusieve acties die je niet via de website van bijv. Clean Energy en Vandebron kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en snel. Op de site vind je nuttige feiten en adviezen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Melissant

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Melissant? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien geven de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 t/m €255. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Westdorpe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Melissant juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan volgt een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.375 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Melissant

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze zoekmachine kun jij meteen energieprijzen Melissant vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en zoek snel het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk binnen no-time de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Garmerwolde afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Melissant?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Melissant juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Melissant? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice en ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2300 kWh t/m 2900 kWh stroom en 700 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Melissant. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. Hierin bekijk je de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie actuele gas & licht pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Meestal dien je dit te doen zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Melissant. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarbij krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk Vrijopnaam“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Goeree-Overflakkee.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Remeha, Vaillant, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Melissant

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Melissant en betaal minder voor gas en licht!