Energieleveranciers Weurt Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Weurt vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Eneco en UnitedConsumers kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en snel. Op deze pagina doorzoek jij praktische gegevens en support t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Weurt

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Weurt? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en postcode. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken veel aanbieders een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 t/m €240. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Haskerhorne.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Weurt juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna volgt een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo geregeld. Problemen bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle populaire providers vergelijken. Van Allure Energie tot UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €495 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Weurt

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij direct energieprijzen Weurt vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en bekijk meteen de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en vind meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ovezande afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Weurt?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Weurt juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Weurt? Nu lees je een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1800 kWh t/m 3450 kWh stroom plus 800 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Weurt. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan tref je afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende contract wordt opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige aanbieder. Meestal moet dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Weurt. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “abonnementen van Essent“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Beuningen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Nefit, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Weurt

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Weurt en betaal minder voor gas en licht!