Energieleveranciers Haskerhorne Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haskerhorne vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Essent of Qurrent kunt vinden. Overstappen van energie gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site lees je praktische gegevens en adviezen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Haskerhorne

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Haskerhorne? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en locatie. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Ook gunnen flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 – €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Rotstergaast.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haskerhorne juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarna tref jij een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze pagina tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot MAIN Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €485 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Haskerhorne

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan jij onmiddellijk energieprijzen Haskerhorne vergelijken. Vul postcode + huisnummer & stoom/gas verbruik in en vind meteen de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en signaleer eenvoudig de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Balloërveld afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Haskerhorne?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Haskerhorne juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Haskerhorne? Op energieleverancieractie.nl check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco + Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1600 kWh tot 3600 kWh stroom en 1400 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: controleer altijd de condities van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Haskerhorne. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande aanbieder. In dit schrijven lees jij de overeengekomen kosten en regelgeving (denk hierbij aan energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieaanbieder. In de regel gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Haskerhorne. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Bovendien incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Engie oversluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente De Friese Meren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Atag, Vaillant, AWB of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Haskerhorne

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Haskerhorne en betaal minder voor gas en licht!