Energieleveranciers Balloërveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Balloërveld vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent en MAIN Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en rap. Hier bekijk je bruikbare feiten en hulp bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Balloërveld

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Balloërveld? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Ook gunnen veel leveranciers een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €95 – €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Kwintsheul.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Balloërveld juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend tref jij een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Problemen bij het invoeren van jouw verbruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van DELTA tot NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Balloërveld

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze tool kan men moeiteloos energieprijzen Balloërveld vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en vind à la minute de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan op deze pagina en check à la minute de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Steenderen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Balloërveld?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Balloërveld juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Balloërveld? Op energieleverancieractie.nl vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 1750 kWh t/m 3000 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check altijd de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Balloërveld. Nadat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde organisatie. Daarin lees jij de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. Gewoonlijk moet dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Balloërveld. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “De Vastelastenbond 1 jaar contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Intergas, AWB, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Balloërveld

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Balloërveld en bespaar op gas en licht!