Energieleveranciers Ovezande Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ovezande vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Budget Energie en Vrijopnaam kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele aanwijzingen en handreikingen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ovezande

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ovezande? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Ook moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 – €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Balloërveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ovezande februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een lijst met beschikbare energiecontracten. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hierna check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 personen 2.450 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle erkende partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ovezande

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Ovezande vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Ingber afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ovezande?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Ovezande februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ovezande? Op energieleverancieractie.nl lees je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE maar ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1500 kWh t/m 3850 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: controleer uiteraard de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Ovezande. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe organisatie. In dit schrijven lees jij de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige energiecontract zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaliter het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan jouw oude energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Ovezande. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Ook incasseer jij een eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk direct DELTA“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Borsele.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, Intergas, Atag, Vaillant of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ovezande

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Ovezande en betaal minder voor gas en licht!