Energieleveranciers Wetsinge Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wetsinge vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel speciale welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Eneco of Qwint kan scoren. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op de site vind je handige details en support bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wetsinge

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Wetsinge? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden flink wat bedrijven een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 – €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Haskerdijken.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wetsinge mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Nadien tref jij een tabel met relevante energiebedrijven. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.225 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €315 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wetsinge

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kun je onmiddellijk energieprijzen Wetsinge vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en selecteer rap de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer ogenblikkelijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Overveen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wetsinge?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Wetsinge mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Wetsinge? Nu check je een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall maar ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 1750 kWh – 2650 kWh stroom plus 750 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Wetsinge. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven zie je de kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende pakket zal worden beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de meeste gevallen dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Wetsinge. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarnaast incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “abonnementen van Engie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Winsum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Intergas, Atag, Nefit, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Wetsinge

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Wetsinge en bespaar op gas en licht!