Energieleveranciers Westhem Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Westhem vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Allure Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en zonder problemen. Hier vergaar je bruikbare feiten en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Westhem

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Westhem? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden sommige organisaties een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 tot €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Harfsen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aanzienlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Westhem juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Dan volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je treft snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €275 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Westhem

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze tool kun jij onmiddellijk energieprijzen Westhem vergelijken. Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in en kies à la minute de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk snel de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oudwoude afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Westhem?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Westhem juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Westhem? Op de site vind jij een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 2450 kWh tot 4050 kWh stroom en 950 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: controleer wel de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Westhem. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk je de prijzen en condities (denk aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende energiecontract wordt beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan de “vroegere” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Westhem. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “abonnementen van Allure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Intergas, Atag, Remeha, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Westhem

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Westhem en bespaar op gas en licht!