Energieleveranciers Harfsen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Harfsen vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van bedrijven als Anode Energie of UnitedConsumers kan afsluiten. Het oversluiten gaat handig en is zo gepiept. Hier vind jij functionele informatie en handreikingen ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Harfsen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Harfsen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 – €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Roermond.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Harfsen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop vind je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je ontdekt vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op de site tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €415 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Harfsen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men onmiddellijk energieprijzen Harfsen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal à la minute de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Bad Nieuweschans afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Harfsen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Harfsen juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Harfsen? Op deze website lees je een lijstje met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco en ook Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1500 kWh t/m 3100 kWh stroom plus 750 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: controleer altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Harfsen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe energieleverancier. In dit schrijven zie jij de kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Je vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe aanbieder. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Harfsen. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Bovendien incasseren jullie een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Coteq Netbeheer kosten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Lochem.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Remeha, AWB, Vaillant of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Harfsen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Harfsen en bespaar op gas en licht!