Energieleveranciers Bad Nieuweschans Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bad Nieuweschans vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Anode Energie of NLE ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze website vind je nuttige aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bad Nieuweschans

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Bad Nieuweschans? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens geven flink wat organisaties een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 tot +/- €190. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Kring van Dorth.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bad Nieuweschans mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend volgt een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Hier vind je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 675 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bad Nieuweschans

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze speciale vergelijker kan je direct energieprijzen Bad Nieuweschans vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en kies moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Stadskanaal afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Bad Nieuweschans?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Bad Nieuweschans mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Bad Nieuweschans? Hier vind jij een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall + Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 1550 kWh t/m 4300 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw huidige energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: check altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bad Nieuweschans. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen aanbieder. Daarin bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw lopende pakket wordt stopgezet. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de regel wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Bad Nieuweschans. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarbij krijgen jullie de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Stedin contract afsluiten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Oldambt.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Bad Nieuweschans

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Bad Nieuweschans en bezuinig op gas en licht!