Energieleveranciers Westerhaar-Vriezenveensewijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Westerhaar-Vriezenveensewijk vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke kortingsacties die jij via de sites van o.a. Huismerk Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en zonder problemen. Op deze pagina lees je functionele gegevens en handreikingen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Westerhaar-Vriezenveensewijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Westerhaar-Vriezenveensewijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Daarnaast schenken flink wat aanbieders een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €125 tot €285. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hantumhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Westerhaar-Vriezenveensewijk juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna check je een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Op de site vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Essent tot Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €245 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kan jij probleemloos energieprijzen Westerhaar-Vriezenveensewijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en vind probleemloos de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk snel de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oudeschild afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Westerhaar-Vriezenveensewijk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Westerhaar-Vriezenveensewijk juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Westerhaar-Vriezenveensewijk? Op deze pagina vind je een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1750 kWh – 3450 kWh stroom en 1400 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: achterhaal wel de condities van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat werkende energiepakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energiemaatschappij. Normaal gesproken gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Ook incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “gas licht Enexis“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Twenterand.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Intergas, Remeha, AWB, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Westerhaar-Vriezenveensewijk en bezuinig op gas en licht!