Energieleveranciers Oudeschild Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudeschild vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van bijv. E.ON of MAIN Energie kan scoren. Overstappen gaat simpel en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele informatie en tips ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudeschild

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oudeschild? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder geven de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Baard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudeschild mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hier bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot NLE.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €445 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oudeschild

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Middels de vergelijker kun je direct energieprijzen Oudeschild vergelijken. Geef je woongegevens & gas/licht inschatting in en vind probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en bekijk rap de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Hummelo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oudeschild?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oudeschild mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oudeschild? Nu lees je een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice en ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1900 kWh t/m 4050 kWh stroom en 1250 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: doorzoek altijd de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oudeschild. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. In deze mail of brief tref je de overeengekomen kosten en extra regels (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je verhuizen? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige maatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Oudeschild. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts krijg jij een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “contract Qurrent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Texel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Atag, Vaillant of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oudeschild

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Oudeschild en bezuinig op gas en licht!