Energieleveranciers Baard Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Baard vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale welkomstacties die je niet via de website van bijv. Engie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en zonder problemen. Op de site bekijk je toepasbare feiten en hulp bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Baard

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Baard? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €140 tot +/- €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Koudum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Baard mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Nadien doorzoek je een lijst met relevante energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Qurrent.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Baard

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. energieleverancieractie.nl kun jij binnen no-time energieprijzen Baard vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en vind vlug het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal onmiddellijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Spijkerboor afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Baard?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Baard mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Baard? Op de site lees je een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent + ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent berekend met een consumptie van 1750 kWh tot 3300 kWh stroom en 800 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Baard. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. Hierin lees je de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Je vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaliter moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij geeft dit door aan de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Baard. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast krijgen jullie een eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Pure Energie contract afsluiten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Littenseradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, AWB, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Baard

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Baard en bespaar op gas en licht!