Energieleveranciers Spijkerboor Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spijkerboor vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Anode Energie of NLE kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vergaar je toepasbare details en hulp t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Spijkerboor

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Spijkerboor? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook hanteren enkele organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 – €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Den Velde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spijkerboor mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hier bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.100 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot en met Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Spijkerboor

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Spijkerboor vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en selecteer rap de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal rap de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Marsum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Spijkerboor?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Spijkerboor mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Spijkerboor? Op de site lees je een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice en ook Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 1600 kWh tot 3600 kWh stroom en 700 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Spijkerboor. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energieleverancier. Daarin zie jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je huidige pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Doorgaans doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Spijkerboor. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Bovendien krijg je te maken met een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “overstapbonus Huismerk Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zon en wind (energie). De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Wormerland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Remeha, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Spijkerboor

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Spijkerboor en betaal minder voor gas en licht!