Energieleveranciers Marsum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Marsum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van o.a. Essent en MAIN Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en snel. Hier doorzoek jij bruikbare informatie en support voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Marsum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Marsum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Uiteraard moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €120 tot €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wehl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aanzienlijk complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Marsum april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.125 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle grote partijen vergelijken. Van Engie tot aan UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Marsum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Marsum vergelijken. Vul jouw locatie en gas/licht inschatting in en selecteer binnen no-time het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en check direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Fleringen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Marsum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Marsum april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Marsum? Op energieleverancieractie.nl vind je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent op basis van een verbruik van 1750 kWh tot 3100 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: achterhaal zeker even de condities van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Marsum. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande organisatie. Aan de hand daarvan tref je alle tarieven en bijkomende kosten (zoals opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie oude gas & licht pakket wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe leverancier. In de regel doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Marsum. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Tevens incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Menameradiel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, Vaillant, Remeha of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Marsum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Marsum en bezuinig op gas en licht!