Energieleveranciers Wehl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wehl vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel speciale welkomstacties die jij via de sites van bedrijven als De Vastelastenbond en Vrijopnaam kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze website vergaar je praktische gegevens en hulp t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wehl

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Wehl? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €185 – €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Guttecoven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wehl april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Aansluitend vind je een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Advies nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 750 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle populaire partijen vergelijken. Van Allure Energie tot Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wehl

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kan je direct energieprijzen Wehl vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en vind rap het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vind direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Oud Ade afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wehl?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Wehl april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wehl? Nu vind je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice maar ook Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1550 kWh – 2600 kWh stroom plus 1200 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wehl. Zodra jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan lees je de prijzen en extra regels (zoals opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat actuele energiecontract wordt stopgezet. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls dien je dit te doen een paar dagen voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Wehl. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “gas licht Clean Energy“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Doetinchem.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een AWB, Nefit, Remeha, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wehl

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Wehl en betaal minder voor gas en licht!