Energieleveranciers Oud Ade Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oud Ade vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Allure Energie en Qwint kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en zonder problemen. Op de site vind je bruikbare toelichtingen en support ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oud Ade

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oud Ade? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven sommige leveranciers een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €85 tot €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Annen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oud Ade mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarop doorzoek je een tabel met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hier vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oud Ade

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan jij onmiddellijk energieprijzen Oud Ade vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en vind à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vind à la minute de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Hooghalen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oud Ade?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oud Ade mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oud Ade? Op deze website vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Eneco en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio met een verbruik van 2350 kWh t/m 2650 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: controleer wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oud Ade. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. Daarin lees je de geldige tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Het werkende energiecontract wordt opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Oud Ade. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Bovendien krijgen jullie een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “abonnement bij RENDO Netwerken“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Kaag en Braassem.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Intergas, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te verkleinen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oud Ade

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Oud Ade en betaal minder voor gas en licht!