Energieleveranciers Guttecoven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Guttecoven vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij o.a. De Vastelastenbond en HVC kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website doorzoek jij functionele feiten en support t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Guttecoven

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Guttecoven? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken enkele maatschappijen een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €180 tot €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Retranchement.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Guttecoven juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een tabel met relevante energieleveranciers. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €245 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Guttecoven

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Guttecoven vergelijken. Voer je adres en verbruiksgegevens in, en kies meteen het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere leverancier? Bekijk dan website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal vlug de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Annen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Guttecoven?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Guttecoven juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Guttecoven? Op de site doorzoek jij een tabel met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 2250 kWh tot 3400 kWh stroom en 1350 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Guttecoven. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief tref jij de kosten en regelgeving (zoals leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele contract wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan je voormalige maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Guttecoven. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Budget Energie kosten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Sittard-Geleen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Nefit, Intergas, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw eigen verbruik reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Guttecoven

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Guttecoven en bezuinig op gas en licht!