Energieleveranciers Hummelo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hummelo vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als Fenor of Pure Energie ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en probleemloos. Hieronder vind jij toepasbare feiten en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hummelo

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Hummelo? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren enkele aanbieders een flinke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 tot €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Spijkerboor.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hummelo juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een lijst met relevante energieleveranciers. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot aan Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hummelo

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Hummelo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek binnen no-time de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Brunssum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hummelo?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Hummelo juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Hummelo? Hieronder lees je een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie en ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 2050 kWh tot 2900 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Hummelo. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde leverancier. In deze mail of brief lees je de prijzen en kleine lettertjes (zoals vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieaanbieder. Dikwijls gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Hummelo. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Tevens ontvang jij de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “overstappen naar NLE“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Bronckhorst.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij de energievraag kan verlagen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Hummelo

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Hummelo en bespaar op gas en licht!