Energieleveranciers Westdorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Westdorp vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent of HVC kan scoren. Overstappen gaat handig en vlug. Hieronder bekijk je nuttige informatie en hulp t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Westdorp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Westdorp? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren veel aanbieders een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €100 tot €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Halle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is nogal een ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Westdorp juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarna check je een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Hierna tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.375 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Westdorp

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Westdorp vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en bekijk onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vind à la minute de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Oudemirdum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Westdorp?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Westdorp juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Westdorp? Op deze website vind jij een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar ook Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1750 kWh t/m 2850 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw huidige maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: bekijk uiteraard de condities van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Westdorp. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen leverancier. In dit schrijven lees jij afgesproken prijzen en condities (onder andere netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude contract zal worden beëindigd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Westdorp. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens ontvangen jullie de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “gas licht Powerpeers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Borger-Odoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag vermindert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Westdorp

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Westdorp en bezuinig op gas en licht!