Energieleveranciers Halle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Halle vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van bijv. Fenor of Oxxio kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vergaar je bruikbare toelichtingen en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Halle

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Halle? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven sommige maatschappijen een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €175 – €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Rijnsaterwoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Halle mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna check je een lijst met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze website check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle grote partijen vergelijken. Van E.ON tot Pure Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Halle

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kan men probleemloos energieprijzen Halle vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en vind snel de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en ontdek à la minute de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Austerlitz afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Halle?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Halle mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Halle? Nu bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco en ook Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1800 kWh t/m 3550 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: bekijk uiteraard de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Halle. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieaanbieder. Daarin vind je de overeengekomen kosten en regelgeving (onder andere netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Het werkende energiepakket wordt stopgezet. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige aanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Halle. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Ook incasseren jullie de eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Oxxio kosten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Bronckhorst.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Remeha, Atag, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Halle

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Halle en betaal minder voor gas en licht!