Energieleveranciers Rijnsaterwoude Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rijnsaterwoude vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale welkomstacties die je niet via de website van onder andere Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en vlug. Op deze website vind jij toepasbare toelichtingen en tips voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Rijnsaterwoude

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Rijnsaterwoude? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woonplaats. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast verstrekken sommige maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €135 – €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Bleskensgraaf.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rijnsaterwoude mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Nadien doorzoek je een resultatenpagina met de beste energieleveranciers. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle bekende partijen vergelijken. Van E.ON tot aan Oxxio.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €475 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Rijnsaterwoude

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Rijnsaterwoude vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vind binnen no-time de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Kootwijkerbroek afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Rijnsaterwoude?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Rijnsaterwoude mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Rijnsaterwoude? Hier check je een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1550 kWh – 4500 kWh stroom en 1200 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: doorzoek wel de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Rijnsaterwoude. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin lees je de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele energiepakket wordt stopgezet. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige leverancier. Meestal gebeurt dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Rijnsaterwoude. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarnaast ontvang jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “gas van Leon Zeewolde“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Kaag en Braassem.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, AWB, Nefit, Intergas of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te beperken levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Rijnsaterwoude

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Rijnsaterwoude en bespaar op gas en licht!