Energieleveranciers Wesepe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wesepe vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke kortingsacties die je niet via de website van aanbieders zoals Greenchoice en Vattenfall kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en prettig. Op energieleverancieractie.nl vind jij bruikbare feiten en handreikingen bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wesepe

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Wesepe? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren flink wat organisaties een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €120 t/m €280. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Haelen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wesepe juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Nadien check je een opsomming met relevante energiebedrijven. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hier vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 personen 2.200 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wesepe

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door energieleverancieractie.nl kan je ogenblikkelijk energieprijzen Wesepe vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en selecteer eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk snel de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Oude-Tonge afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wesepe?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Wesepe juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wesepe? Onder dit stukje lees je een aantal van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 2150 kWh – 2900 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk wel de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Wesepe. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen aanbieder. Daarin lees je de prijzen en condities (zoals aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Het actuele energiecontract wordt beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaliter moet dit zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Wesepe. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Bovendien incasseer jij een eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “gas licht Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Olst-Wijhe.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Atag, AWB of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag kunt minderen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Wesepe

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Wesepe en betaal minder voor gas en licht!