Energieleveranciers Haelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haelen vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek unieke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Clean Energy en HVC kan scoren. Het oversluiten gaat makkelijk en zonder problemen. Op de site vind jij handige informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Haelen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Haelen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken veel leveranciers een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €165 t/m €195. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Riel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haelen mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Aansluitend vind je een tabel met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.275 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Qurrent.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Haelen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Haelen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en bekijk onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check ogenblikkelijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Asperen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Haelen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Haelen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Haelen? Onder dit stukje lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2050 kWh t/m 3600 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Haelen. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieleverancier. Hierin vind je de overeengekomen kosten en extra regels (denk hierbij aan energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Je lopende gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande aanbieder. Dikwijls moet dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder geeft dit door aan de eerdere aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Haelen. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarnaast ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Innova Energie kosten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Leudal.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Nefit, Atag, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Haelen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Haelen en betaal minder voor gas en licht!