Energieleveranciers Asperen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Asperen vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Anode Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en snel. Hier vind je nuttige aanwijzingen en adviezen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Asperen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Asperen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren veel aanbieders een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 – €235. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Kommerzijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Asperen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een lijst met de beste energie aanbieders. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo geregeld. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 600 m³
2 personen 2.100 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot aan HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Asperen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze zoekmachine kan men ogenblikkelijk energieprijzen Asperen vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en vind vlug de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en signaleer meteen de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Son afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Asperen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Asperen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Asperen? Op deze pagina vind jij een opsomming met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2300 kWh t/m 3800 kWh stroom en 1150 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: check ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Asperen. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de aankomende maatschappij. In dit schrijven lees jij de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude energiecontract wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe leverancier. In de regel moet dit iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Asperen. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Tevens incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Engie contract afsluiten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Lingewaal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag reduceert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Asperen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Asperen en betaal minder voor gas en licht!