Energieleveranciers Oude-Tonge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oude-Tonge vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van aanbieders zoals Essent en UnitedConsumers kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Hier doorzoek jij nuttige details en tips t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oude-Tonge

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oude-Tonge? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: energieconsumptie en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Daarnaast geven enkele maatschappijen een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Asperen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oude-Tonge mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Vervolgens check je een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Op de site detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.800 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €345 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oude-Tonge

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze speciale vergelijker kunnen jullie probleemloos energieprijzen Oude-Tonge vergelijken. Voer je adres & verbruiksgegevens in, en selecteer snel het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en achterhaal vlug de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Houten afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oude-Tonge?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Oude-Tonge mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oude-Tonge? Op deze pagina check je een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice en ook Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio berekend met een consumptie van 1850 kWh tot 3850 kWh stroom en 950 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oude-Tonge. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Daarin bekijk jij de kosten en condities (onder andere regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Je oude gas en stroom pakket wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige leverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Oude-Tonge. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Daarbij krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “contract Essent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). De meeste aanbieders van energie doen hier aan mee. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Intergas, Nefit, AWB, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oude-Tonge

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Oude-Tonge en betaal minder voor gas en licht!