Energieleveranciers Werkhoven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Werkhoven vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke kortingsacties die je niet via de website van bijv. Allure Energie of UnitedConsumers kan afsluiten. Het oversluiten gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina bekijk je praktische gegevens en hulp ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Werkhoven

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Werkhoven? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 – €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Haarsteeg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Werkhoven april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een resultatenpagina met relevante energie aanbieders. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €265 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Werkhoven

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze zoekmachine kunnen jullie vlug energieprijzen Werkhoven vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruik in, en bekijk vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker contract? Klik dan op website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Oude Pekela afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Werkhoven?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Werkhoven april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Werkhoven? Onder dit stukje doorzoek jij een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent + Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 4450 kWh stroom plus 700 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek altijd de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Werkhoven. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin lees je alle tarieven en kleine lettertjes (denk hierbij aan netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Werkhoven. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarnaast ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “gas licht Huismerk Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Bunnik.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, Remeha, Atag, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Werkhoven

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Werkhoven en bespaar op gas en licht!