Energieleveranciers Haarsteeg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haarsteeg vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke acties die men standaard niet bij o.a. Energieflex en HVC ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind je toepasbare gegevens en hulp voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Haarsteeg

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Haarsteeg? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens verstrekken veel maatschappijen een gulle welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €80 tot +/- €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Rhoon.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haarsteeg april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op de site bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle bekende partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Qwint.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Haarsteeg

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze tool kun jij moeiteloos energieprijzen Haarsteeg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en zoek meteen de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en check onmiddellijk de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Arriën afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Haarsteeg?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Haarsteeg april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Haarsteeg? Onder dit stukje vind je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice maar ook Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE op basis van een verbruik van 2200 kWh t/m 3450 kWh stroom plus 1050 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check uiteraard de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Haarsteeg. Wanneer het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe maatschappij. Hierin vind jij afgesproken prijzen en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Dat oude energiepakket wordt stopgezet. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Haarsteeg. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts krijgen jullie een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Greenchoice kosten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Heusden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Nefit, Atag, Intergas of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag kan verlagen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Haarsteeg

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Haarsteeg en betaal minder voor gas en licht!