Energieleveranciers Oude Pekela Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oude Pekela vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als E.ON en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Op deze website vind je praktische informatie en support ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oude Pekela

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oude Pekela? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren sommige organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €105 tot +/- €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Arriën.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aardig flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oude Pekela juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan doorzoek je een lijst met relevante energieleveranciers. Jij kiest à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Greenchoice tot en met Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €475 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Oude Pekela

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door de vergelijker kun jij vlug energieprijzen Oude Pekela vergelijken. Vul jouw locatie en ook stoom/gas verbruik in en zoek vlug de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en signaleer meteen de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Hornhuizen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oude Pekela?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oude Pekela juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oude Pekela? Hieronder doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Vattenfall en ook Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2250 kWh tot 4500 kWh stroom en 1000 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oude Pekela. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de aankomende energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande leverancier. In de regel dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Oude Pekela. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Bovendien krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “contract Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Pekela.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Oude Pekela

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Oude Pekela en bespaar op gas en licht!