Energieleveranciers Wenum Wiesel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wenum Wiesel vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke acties die je niet via de website van aanbieders zoals DELTA of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en prettig. Op deze website doorzoek jij functionele gegevens en hulp voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wenum Wiesel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wenum Wiesel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren flink wat bedrijven een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €185 tot €225. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Haarlem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wenum Wiesel mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 625 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €275 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wenum Wiesel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze speciale vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Wenum Wiesel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en selecteer à la minute de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk rap de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Ouddorp afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wenum Wiesel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Wenum Wiesel mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wenum Wiesel? Hieronder check je een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall, NLE en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 2450 kWh tot 4500 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wenum Wiesel. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de aankomende aanbieder. In deze mail of brief zie je afgesproken prijzen en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele pakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe maatschappij. Dikwijls gebeurt dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Wenum Wiesel. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarnaast incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “gas licht Essent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. De meeste aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Apeldoorn.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Nefit, Atag, Remeha of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wenum Wiesel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Wenum Wiesel en bezuinig op gas en licht!