Energieleveranciers Ouddorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ouddorp vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Energieflex of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en rap. Op de site lees je handige gegevens en support voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ouddorp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ouddorp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien geven enkele maatschappijen een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €140 t/m €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Arkel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ouddorp juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 675 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire providers vergelijken. Van Essent tot aan Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €395 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Ouddorp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door de vergelijker kunnen jullie rap energieprijzen Ouddorp vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en kies probleemloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan op deze pagina en ontdek binnen no-time de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Hoornaar afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ouddorp?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Ouddorp juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ouddorp? Op de site vind je een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent en natuurlijk Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 2200 kWh t/m 3250 kWh stroom en 950 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: controleer zeker even de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ouddorp. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe maatschappij. Daarin lees jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende energiecontract wordt stopgezet. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieaanbieder. Normaliter gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Ouddorp. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “contract DELTA“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle leveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ouddorp

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Ouddorp en bespaar op gas en licht!