Energieleveranciers Weesp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Weesp vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke kortingsacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Energieflex en Innova Energie kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vind jij functionele informatie en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Weesp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Weesp? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Eveneens moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden flink wat leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 tot €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Grubbenvorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Weesp juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Problemen bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met HVC.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Weesp

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze speciale vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Weesp vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en zoek vlug de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk à la minute de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Ottersum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Weesp?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Weesp juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Weesp? Onder dit stukje check je een tabel met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie + Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1650 kWh tot 3200 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Weesp. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan lees jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige energiepakket wordt opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieaanbieder. Normaliter wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Weesp. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Voorts ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “gas licht Anode Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Weesp.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Nefit, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Weesp

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Weesp en betaal minder voor gas en licht!