Energieleveranciers Ottersum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ottersum vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel speciale acties die je niet via de website van bijvoorbeeld Energieflex en Powerpeers ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op de site vergaar je praktische gegevens en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ottersum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ottersum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woning. Ook moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast schenken flink wat maatschappijen een gulle welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Anloo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ottersum februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een lijst met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan HVC.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €385 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ottersum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kan jij vlug energieprijzen Ottersum vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en vind binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vind eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Hoogeveen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ottersum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ottersum februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ottersum? Onder dit stukje check je een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice maar uiteraard ook Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl met een verbruik van 1650 kWh – 3200 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Ottersum. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe organisatie. In deze mail of brief zie jij de kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw werkende pakket wordt beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige leverancier. Meestal dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieleverancier geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Ottersum. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “abonnement bij Westland Infra“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Gennep.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ottersum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Ottersum en bespaar op gas en licht!