Energieleveranciers Grubbenvorst Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grubbenvorst vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijv. Eneco of Innova Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en vlug. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare aanwijzingen en tips ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Grubbenvorst

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Grubbenvorst? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven flink wat bedrijven een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €90 tot €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Renswoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grubbenvorst juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een tabel met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Grubbenvorst

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze zoekmachine kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Grubbenvorst vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en vind moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en vind binnen no-time de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Anloo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Grubbenvorst?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Grubbenvorst juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Grubbenvorst? Hieronder lees je een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Essent en natuurlijk ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2500 kWh tot 3550 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk zeker even de condities van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Grubbenvorst. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven lees jij alle tarieven en voorwaarden (onder andere netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jouw actuele gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieaanbieder. Meestal moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Grubbenvorst. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook ontvang je de eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Allure Energie kosten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Horst aan de Maas.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Nefit, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Grubbenvorst

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Grubbenvorst en bezuinig op gas en licht!