Energieleveranciers Watergang Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Watergang vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals E.ON en Innova Energie kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze pagina bekijk je handige feiten en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Watergang

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Watergang? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden de meeste leveranciers een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €125 tot €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Grolloo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Watergang juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Dan volgt een lijst met relevante energie aanbieders. Jij kiest simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle grote partijen vergelijken. Van DELTA tot aan Oxxio.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €385 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Watergang

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kun je moeiteloos energieprijzen Watergang vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en ontdek ogenblikkelijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Ospel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Watergang?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Watergang juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Watergang? Op de site doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2450 kWh – 3800 kWh stroom en 1200 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: bekijk altijd de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Watergang. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieleverancier. Hierin zie je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het huidige energiepakket zal worden beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Doorgaans doe je dit zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Watergang. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “stroom en gas van Stedin“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Waterland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Nefit, Vaillant, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Watergang

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Watergang en bespaar op gas en licht!