Energieleveranciers Grolloo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grolloo vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van o.a. Fenor en Qurrent ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina vergaar je bruikbare toelichtingen en support bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Grolloo

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Grolloo? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: verbruik (kWh en m3) en adres. Bovendien moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €125 tot €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Reduzum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grolloo mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop tref jij een lijst met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Grolloo

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze zoekmachine kun jij meteen energieprijzen Grolloo vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en bekijk probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en ontdek binnen no-time de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Andijk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Grolloo?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Grolloo mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Grolloo? Onder dit stukje doorzoek jij een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio met een verbruik van 1750 kWh – 3950 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: check ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Grolloo. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin zie je alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie werkende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Grolloo. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Bovendien ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Enexis tarieven“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Het gros van de leveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een AWB, Vaillant, Atag, Intergas of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Grolloo

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Grolloo en betaal minder voor gas en licht!